Creatief met Vilten Balletjes

Onze vilten balletjes kunnen gebruikt worden voor vele creatieve projecten, maak er een ballenslinger van, leg ze in een mooie schaal of maak er onderzetters, kleden of een balletjesgordijn van. MooiVilt kan ook voor jou aan het werk, heb jij een leuk idee maar geen tijd of zin om zelf aan de slag te gaan? Je bestelt je maatwerk via mail.

Al onze vilten balletjes worden gemaakt van 100% schapenwol. Deze wol wordt ongeverfd ingekocht in Nieuw Zeeland.
Vervolgens wordt de wol door een bedrijf in Nepal, wat zich hierin gespecialiseerd heeft, op kleur gebracht naar de wensen van de klant.

Hilda heeft een onderzetter gemaakt van vilten balletjes

 

Het is fijn om vast alles klaar te leggen als je aan de slag gaat met het maken van de onderzetter.
Ik zet als eerste een kom klaar met materiaal en gereedschap. In deze schaal leg ik: de balletjes, draad, naald, schaar.

Ik heb gekozen voor witte en grijze balletjes, maar je kunt het natuurlijk zelf zo kleurrijk maken als jij maar wilt. Ook het patroon kun je helemaal zelf bepalen, voor het voorbeeld heb ik een eenvoudig patroon gebruikt.

Deze onderzetter kun je gebruiken voor pannen, de theepot maar is ook erg leuk als decoratie op tafel, leuk met een fruitschaal er op.

 

 

Wil jij ook aan de slag met het maken van een onderzetter?

 

De balletjes bestel je in de shop.  Je kunt natuurlijk zoveel kleuren vilten balletjes kiezen als je wilt, hoe meer balletjes, hoe groter de onderzetter wordt. Het is ook leuk om wat extra balletjes te bestellen, zodat je nog een kleinere onderzetter of bijvoorbeeld een slinger kunt maken.

Je kunt er ook voor kiezen om onderzetter pakket te bestellen, dan krijg je er uiteraard een beschrijving en het schema meegeleverd.

Komt je bestelling binnen? Dan kun je direct starten. Je legt de materialen klaar, je legt het gewenste patroon en dan kan het rijgen al beginnen!

Met het rijgen van de balletjes is Hilda zo een twee uur bezig geweest, maar Hilda werkt natuurlijk meer met de vilten producten.

Laat je ons op social media of via mail het resultaat zien? Leuk!

© 2015 - 2023 MooiVilt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel