In Nederland geen verzendkosten boven de € 25,00

Vilten Sjaals

Sinds 2007 importeert MooiVilt producten vanuit Nepal.  1 á 2 keer per jaar reist Hilda af naar een viertal ateliers waar zij al jaren trouwe zaken meedoet.  

In het atelier van Kiran en Bisnu worden de sjaals vervaardigd. Alle sjaals die we verkopen komen uit dit atelier. Het bedrijf heeft zich o.a. gespecialiseerd in het vervaardigen van onder andere sjaals maar bv ook de manden en baskets die wij daar ook laten maken. Alle sjaals die wij verkopen, evenals de manden en baskets komen van dit bedrijf. Jaarlijks bezoek ik dit atelier en we zijn door de jaren heen al heel vertrouwd met de lokatie. Het personeelsverloop is klein, daardoor altijd weer leuk om deze mensen na een jaar weer te zien. 

Alles wordt gemaakt van 100% schapenwol.  Vóór de gekaarde wol bij het atelier komt wordt de wol komt  op aanvraag in de juiste kleur geverfd bij een bedrijf dat zich daar in heeft gespecialiseerd. Met de (gekleurde of ongekleurde) wol wordt gevilt en verwerkt tot onze prachtige sjaals. De wol is afkomstig van schapen uit NieuwZeeland (voor de manden en baskets) en Australië (zachte wol voor de sjaals).

  
Alle producten worden gemaakt van 100% schapenwol

Sorteer op
Sorteer op
© 2015 - 2022 MooiVilt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel